13ο ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΑΥΛΙΩΤΩΝ : 14/7/2023

8ο ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΑΥΛΙΩΤΩΝ 16/7/2016


O Πολιτιστικός Μορφωτικός Σύλλογος Αυλών πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία το 8ο Αντάμωμα Αυλιωτών στον προαύλειο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Αυλών το Σάββατο το βράδυ.

Με τον Ζαφείρη Μελά καθώς και την Εβίτα Σερέτη, να αναλαμβάνουν την διασκέδαση το γλέντι δεν άργησε να ανάψει και να εξελιχθεί σε μια ανεπανάληπτη βραδιά. Ο κόσμος δε σταμάτησε να χορεύει και να τραγουδά τις επιτυχίες των δύο καλλιτεχνών με το γλέντι να κρατά μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Ο Σύλλογος Αυλών επίσης βράβευσε και δύο αθλητές για τις διακρίσεις του την περασμένη χρονιά, τον Χρήστο Σαλτσίδη και τον Αποστόλη Τεληκωστόγλου.






 Η Εβίτα Σερέτη, μία νεαρή τραγουδίστρια που όμως έχει μεγάλη εμπειρία στο χώρο ξεσήκωσε τον κόσμο τόσο με τις ερμηνείες της όσο και με την όμορφη παρουσία της. Η ίδια δήλωσε ενθουσιασμένη από την ανταπόκριση του κόσμου και το κέφι ενώ απολαμβάνει κάθε φορά την φιλοξενία της Κοζάνης μιας που δεν είναι η πρώτη φορά που βρίσκεται στην περιοχή.
 Από τη μεριά του ο εξαιρετικός ερμηνευτής Ζαφείρης Μελλάς ο οποίος δήλωσε πως νιώθει την Κοζάνη ως δεύτερη πατρίδα του και τον συνδέουν ισχυροί φιλικοί δεσμοί με ανθρώπους της περιοχής. Ενώ δεν έκρυψε την επιθυμία του να παρευρεθεί και τις επόμενες χρονιές. Φέτος το καλοκαίρι περιοδεύει ανά την Ελλάδα με την μαζί με την Εβίτα Σερέτη και το επιτελείο τους με επόμενο σταθμό τη Χαλκίδα.
Τέλος ο Πρόεδρος του Μορφωτικού Συλλόγου Αυλών Γιώργος Σαλτσίδης δήλωσε ευχαριστημένος από την ανταπόκριση του κόσμου στο 8ο Αντάμωμα Αυλιωτών και ευχαρίστησε όσους συνέβαλαν για την επιτυχημένη βραδιά.























Το νέο Δ.Σ του Πολιτιστικού-Μορφωτικού Συλλόγου Αυλών ** Περίοδος 2017-2019

Προεδρος Γεωργιος Σαλτζιδης
Αντιπροεδρος Αθανασιος Δημωκας
Γραμματεας Μπασδεκης Ευθυμιος
Ταμιας Τελιοπουλος Μαρκος
Μελος Αμανατιδης Βασιλειος